Terug naar Hobbies Hoofdpagina
Bridgen - Victor Hertog Koken - Victor HertogPuzzelen - Toos HertogVictor Hertogs Stamboom

 


Kennisquizzen proberen op te lossen is mijn grote hobby.

Vanaf eind oktober heb ik meegedaan met De NationaleKrakerCompetitie, een tamelijk moeilijke zoekwedstrijd op het Internet. Net als vorige jaren behaalde ik weer de finale en wonder boven wonder het spelen tegen de klok ging mij dit jaar goed af. De eerste plaats haalde ik niet, maar ik werd wel verdienstelijk TWEEDE……

Krakercompetitie 2009 - tweede prijs - Toos Hertog

Aan het eind van het jaar zijn er weer heel wat nieuwsquizzen, sportquizzen en dergelijke. Soms val ik in de prijzen, maar dat is eigenlijk niet mijn hoofddoel, alhoewel . . . . .

Ik heb wel een juichkreet geslaakt toen ik medio januari 2010 ineens mijn naam op internet zag staan: Winnaar van de Sportweek Quiz: Toos Hertog. "Zij ontvangt naast eeuwige roem een fraai prijzenpakket." Om een indruk te geven van de vragen, kijk op:
http://www.sportweek.nl/moeilijke-quiz.asp
.

Naast puzzelen houd ik mij bezig met het houden van contact met mijn klasgenoten van het St. Catharina Lyceum; periode 1955-1960. Op 4 oktober 2008 hebben we een super dag gehad met 16 leerlingen, 2 leraren en 2 leraressen. De foto's van NU vind je hier. Een fotopresentatie met foto's van TOEN vind je als je klikt op onderstaande camera, daarna twee keer op 'uitvoeren' klikken.

Omdat er toch een aantal oud-leerlingen niet aanwezig konden zijn in oktober, is besloten de reünie nog een keer te organiseren. Datum: 20 maart 2010; dat is zo ongeveer 50 jaar nadat we eindexamen hebben gedaan. Een aantal leerlingen/leraren/leraressen hebben zich al aangemeld; het gaat weer gezellig worden . . . . .

diashow - reünie St. Catharina Lyceum (1955-1960)

Reacties zijn welkom via dit emailadres.